2 timers daglig anal kneppe træning

Der er ingen ting der kommer af sig selv… hvad gør en luder når butikken er lukket ned .. det stopper ikke den søde kløe.. nej vel… og den letteste vej vej til en quickie er 2 timer med at kneppe mig selv godt og grundigt i røven. det er næsten en daglig rutine og tager let det meste af formiddagen.. så op mod et par timer, går der hver formiddag ,med at jeg sidder og hopper på en stor sort plastik pik..

Jeg drømmer om at være tøzen i et gangbang, der bliver fistet og kneppet i flere timer, så jeg må vralte af sted som en anden gås de kommende dage. For mig er det frækt og lækkert at blive brugt som en anden ludertøs. jeg ved at min røv kan tåle en hel del.. det meste af mit sex liv, har alttid handlet om, at jeg bliver bollet brutalt og hårdt i røven. Jeg mistede da også tidligt min anale mødom og var ikke mere en lige startet i skole.. da jeg kom ind i min rolle som luder for de andre drenge..

Mangler du en fræk røv der er villig og liderlig og som elsker at at få pik. Så er jeg mere end vilig til at smide trusserne for dig.

Få alle tilbud

Tilmeld nyhedsbrev