Ja det er mig Pernille. . Jeg ville egentlig gerne være endnu mere Pernille. Ja det er rigtig at jeg jeg stort set altid går i dametøj..  at det med sex her anser jeg mig selv for at være en kvinde . Det vedhæng jeg har til at dingle forneden er egentlig en fejl fra naturens side. Den eneste praktiske funktion er at det er lettere at stå op og tisse.. ellers er den bare noget der slasker.

Ja jeg elsker at blive bollet i hoved og røv jeg føler selv at jeg er skabt til at servicer mænd.. og det er mit formål her i livet at være en kneppe dukke for sexhungrende mænd. Jeg er speciel vild med rå hård sex.. at jeg er vild med bareback..er noget jeg gemmer til de få specielle mænd der kommer fast hos mig.

Der nyder jeg at tage en pikken helt i bund og mærke pikken tømt. og det er en skøn fornemmelse at gå rundt resten af dagen og føle hvordan jeg bliver smurt mellem ballerne med sperm der siver ud af mig.

Mit varemærke er min bagdel som jeg elsker at vise frem..jeg ved at mange mænd elsker at bruge den.. og jeg er en af de tøser der virkelig kan tage meget i den. og det at være den det modtager en omgang analfisting i min sulten røv er altså noget der bringer mig i den syvende himmel.

Ulig det fleste andre kvinder er jeg vild være genstand for en Quickie. Finder at det er vildt frækt at gå gøre sig klar til at en mand kommer her for at bruge mig.. og være klar til at modtage ham. Han kører den af i mig… tak og goodbye.. så føler jeg mig virkelig som en luder.. og med en dejlig følelse af at være blevet brugt.

Få alle tilbud

Tilmeld nyhedsbrev